تبلیغات
سمر
سمر
من به سیبی خشنودم ...

 



مواد لازم برای 6 نفر :
آرد گندم سفید  200 گرم
شکر  150 گرم
تخم مرغ  2 عدد
کره پاستوریزه  100 گرم
موز رسیده  1 عدد بزرگ
بیکینگ پودر  2 قاشق چای خوری
نمک  یک هشتم قاشق چای خوری
جوز هندی  یک هشتم قاشق چای خوری
دارچین و زنجبیل  از هر کدام یک چهارم قاشق چای خوری
خامه پاستوریزه  175 گرم
وانیل  یک هشتم قاشق چای خوری
مواد لازم برای روی کیک :
پودر شکر 115 گرم
آب لیموی تازه 5-4 قاشق غذاخوری

روش تهیه :
کره و شکر را با همزن برقی به مدت 5-4 دقیقه بزنید. سپس تخم مرغ را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کرده و به زدن ادامه دهید تا مخلوط لطیف شود. سپس خامه و موز له شده را به مخلوط اضافه کنید. آرد را همراه با بیکینگ پودر، نمک ، جوز هندی ، دارچین و زنجبیل الک کرده و کم کم به مایه بالا اضافه کنید . همه مواد را با هم مخلوط کرده در قالب کیک که از قبل چرب شده و روی آن آرد پاشیده اید بریزید. سپس قالب را در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 45-40 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود. سپس از فر خارج نموده اجازه دهید کیک کمی خنک شود و از قالب جدا کنید.

روش تزئین کیک :
ابتدا پودر شکر را در یک ظرف بریزید. سپس آب لیمو را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست شود ( اگر لازم بود مقدار بیشتری آب لیمو اضافه کنید). سپس لعاب را روی کیک سرد شده ریخته و اجازه دهید کمی خودش را بگیرد و روی آن یک لایه نازک تشکیل شود. سپس کیک را برش دهید و سرو نمایید
 
 
 
با غذاهایی خوشمزه در این شماره در خدمت شما خواهیم بود. از دوستان علاقمند به آشپزی خواهشمندم غذاهای درخواستی خود را ایمیل بزنند و كسانی هم كه دستور غذایی جالب و جدیدی دارند با ارسال طرز تهیه غذا به همراه عكس ما را خوشحال می كنند .

قالب وبلاگ

جاوا اسكریپت

جاوا اسكریپت